SERVICIILE NOASTRE


APELATI CU INCREDERE LA SERVICIILE NOASTRE
                                                                                                PENTRU O AFACERE DE SUCCES

EverArt MEDIA este o firma ce ofera servicii complete IT, concentrata sa ofere solutii la cheie clientilor sai. Serviciile noastre includ web solution (strategie, dezvoltare, programare, promovare si optimizare), web hosting (pe servere profesionale), publicitate si multe altele.

Viziunea noastra este de a integra perfect tehnologia solutiilor web in organizarea companiilor pentru a gasi o cale astfel incat angajatii acestora sa-si faca munca de zi de zi cat mai usoara.


SERVICII COMPLETE DE Epromo

01 Online Branding
- web site
- magazin virtual
- reviste si ziare online
- portaluri
- design bannere
- design newsletter
- web hosting
03 Media
- CD/DVD de prezentare
- E-card de prezentare

 
 
02 Identitate vizuala
- logo design
- foi antet
- carti de vizita
- mape
04 Print
- catalog produse/servicii - afise (postere)
- pliante, fluturasi
 Oferta web design

Design
-ul pe care-l propunem tine cont si de o etapa viitoare in dezvoltarea sitului : optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare.
Se poate opta pentru o varianta de site integral Flash, cu multe efecte vizuale de impact, sau pentru un site static HTML, predominant cu text si doar cu anumite portiuni animate.

Site-uri statice HTML, site-uri dinamice PHP, ASP
Pentru ca dvs. sa puteti interactiona cu vizitatorii site-ului se folosesc pagini dinamice. Pentru interactionarea cu bazele de date, folosim limbajele de programare ASP, PHP.

Site-uri Flash
Puteti opta pentru o varianta animata, de impact, un site integral Flash, sau pentru o varianta statica/dinamica in care sa includem elemente flash, animatii.

Pachetul de servicii poate fi descarcat de aici