web sites | print | identity

CLIENTII NOSTRI

WEB SITES

Hotel Aldi www.hotelaldi.ro

Simtiti-va ca acasa in camerele noastre frumos mobilate si confortabile. Dotari moderne specifice activitatilor de afaceri precum si de turism fac ca vizita dumneavoastra in zona Bucovinei sa fie cat mai placuta.
Elegantul restaurant este binecunoscut pentru bucataria cu preparate culinare specifice zonei bucovinei si nu numai. Barul modern a devenit deja un loc preferat de intalnire atat pentru comunitatea locala a oamenilor de afaceri cat si pentru oaspetii Hotelului Aldi.

Tehnologii : Flash, HTML, Java Script, Photoshop, PHP.

Casa Iurca de Calinesti www.casaiurca.ro

Pensiunea-restaurant Casa Iurca de Calinesti este situata in inima Maramuresului Istoric, in municipiul Sighetu Marmatiei, pe strada Dragos-Voda, nr.14.
Familia Iurca de Calinesti apare în documentele medievale alaturi de alte familii nobile la 1361.
În anul 1470 îi este acordata diploma nobiliara de catre regele Matia Corvinul, iar în 1569 de catre regele Sigismund al II-lea.

Tehnologii : Flash, HTML, Java Script, Photoshop, PHP.

Tobago www.tobago.ro

Tobago produce si comercializeaza confectii pentu barbati, sub marca proprie, urmarind ultimele tendinte ale pietei de profil.

Tehnologii : Flash, HTML, Java Script, Photoshop, PHP.

Dr. Temt -Precision Skin Care From Austriawww.drtemt.ro

Inca de la fondarea de catre Walter Pauli in 1946, compania a fost intotdeauna implicata in dezvoltarea produselor cosmerice si a ajuns foarte repede foarte bine cunoscuta nu doar in Viena ci in toata Austria.

Tehnologii : Flash, HTML, Java Script, Photoshop, PHP.

Bucovina Monastery Tourswww.mtour.ro

Tur operator care ofera de 10 ani pachete de tururi asistate de un ghidaj profesionist la manastirile din Bucovina.

Tehnologii : Flash, HTML, Java Script, Photoshop, PHP.

Pensiunea Restaurant Luxor Marginea - www.luxor-marginea.ro

Pensiunea - Restaurant Luxor te invita sa redescoperi Bucovina pentru ca "nicaieri pe tot cuprinsul romanesc nu se afla...atata bogatie de istorie romaneasca".Si cum una dintre cele mai frumoase locuri de vizitat este Marginea, te asteptam sa savurezi din adevarate podoabele culinare bucovinene la Restaurant Luxor.
.

Tehnologii : PHP, Java Script, HTML, CSS, Photoshop.

Focus Medical - www.focus-medical.ro

Un cadru legislativ armonizat cu normele europene va confera dreptul la servicii de medicina muncii. Medicina muncii este o specialitate medicala care studiaza relatia sanatate.

Tehnologii : PHP, Java Script, HTML, CSS, Photoshop.

Parfumo - www.parfumo.ro

Parfumo.ro se ocupa cu comercializarea de parfumuri 100% originale, fiind cel mai cunoscut distribuitor din Judetul Suceava .

Tehnologii : PHP, Java Script, HTML, CSS, Photoshop.

Ceramica Neagra de Marginea - www.ceramicamarginea.ro

Ceramica de Marginea este deja o marca binecunoscuta in intreaga lume. In Marginea inceputul olaritului este stabilit de catre istorici in jurul anului 1500. Olaritul a aparut ca o necesitate a oamenilor de a stoca produsele obtinute. Vasele din lut ars au contribuit la dezvoltarea societatii primitive prin posibilitatea stocarii alimentelor si a prepararii acestora.

Tehnologii : PHP, Java Script, HTML, CSS, Photoshop.

Briancrisdu - www.briancrisdu.ro

Firma Briancrisdu a fost infiintata in anul 1994 ocupandu-se in principal cu comercializarea de piese noi originale Mercedes Benz import Germania. Briancrisdu va ofera o gama larga de produse noi si second hand pentru orice model de autovehicul si o gama completa de uleiuri Shell import MB Germania..

Tehnologii : PHP, Java Script, HTML, CSS, Photoshop, Ajax

Autosuceava - www.autosuceava.ro

Autosuceava.ro este singurul site specializat in domeniul vanzarilor auto noi si second hand din Suceava. Doar de pe www.autosuceava.ro puteti achizitiona masina dorita.

Tehnologii : PHP, Java Script, HTML, CSS, Photoshop, Ajax

Advanced Sport Nutrition - www.asn-nutrition.ro

ASN - Advanced Sports Nutrition este prima companie din lume care a descoperit tehnologia NANO si o foloseste in industria nutritiei sportive. Acesta tehnologie avansata este atat de revolutionara, incat va schimba radical felul in care privim nutritia sportiva.

Tehnologii : HTML, CSS, Flash,Photoshop

Casa Mirilor - www.casamirilor.ro

Aici veti gasi sigur o tinuta perfecta pentru mire si mireasa. Accesoriile cele mai potrivite si in primul rand calitatea se afla la Casa Mirilor, promovand stilul elegant, chic, modern

Tehnologii : HTML, CSS, PHP, Flash, XML, Photoshop, Fotografii profesionale

Asociatia Patronala a Medicilor de Medicina Muncii din Romania - www.asociatiemedicinamuncii.ro

Scopul acestei asociaţii este protecţia, sprijinirea şi promovarea intereselor medicilor de medicina muncii sau asociaţi în aceste societăţi şi a medicilor de medicina muncii care sunt titulari de cabinete de medicina muncii sau asociaţi în cadrul acestor cabinete, precum şi îmbunătăţirea cadrului general în care se desfăşoară activităţile de medicina muncii în România

Tehnologii : HTML, CSS, PHP, Photoshop

Ordinul Geodezilor din Romania, Filiala Suceava - Botosani - www.ogr-sv-bt.ro

Ordinul Geodezilor din Romania este infiintat si functioneaza in conformitate cu Legea privind organizarea si exercitarea profesiei de geodez nr. 16/2007, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 43 din 19 ianuarie 2007. Ordinul Geodezilor din Romania este organizatie profesionala, nonprofit, cu personalitate juridica de drept privat, apolitica, de interes public, cu patrimoniu si buget proprii, autonoma si independenta.

Tehnologii : HTML, CSS, PHP, JavaScript, Photoshop

Gyani`s Beauty Center - www.gyanisbeautycenter.ro

Gyani's Beauty Center este un salon de înfrumusetare care înca de la deschiderea sa a reusit sa depaseasca asteptarile celor care i-au trecut pragul. Situat la intersectia Marasesti, într-o zona rezidentiala a orasului Suceava, Gyani's Beauty Center a devenit rapid un reper pentru persoanele în cautarea serviciilor de calitate.

Tehnologii : HTML, CSS, PHP, Flash, JavaScript, Photoshop

Club 60 - www.club60.ro

Club 60 - Suceava - organizeaza evenimente..

Tehnologii : HTML, CSS, PHP, Photoshop

Medicina Muncii - www.medicinamunciisv.ro

Cabinet Medicina Muncii Suceava - dr. Mariana Stoleru.

Tehnologii : HTML, CSS, PHP, Photoshop

MyTib Serv- www.mytib.ro

Suntem o echipa tinara condusa de un lider care a facut cunostinta cu principiile asigurarii calitatii pentru prima data in 1987, a deschis prima firma in 1990 cu obiect de activitate consultanta in management si a redefinit organizarea juridica in 1994 pe acelasi domeniul de activitate.

Tehnologii : HTML, CSS, Flash, PHP, Photoshop

Statiunea de Cercetare Dezvoltare Agricola Suceava - www.scdasuceava.ro

Staţiunea de Cercetare-DezvoltarE Agricola Suceava este instituţie publică care funcţionează în subordinea Academiei de Ştiinte Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti" - forul ştiinţific naţional în domeniul agriculturii, medicinei veterinare, industriei alimentare, silviculturii şi protecţiei mediului

Tehnologii : HTML, CSS, Flash, PHP, Photoshop

Lary Hostel - www.hostelsuceava.ro

Atmosfera relaxanta si calda este conferita de camerele noi si spatioase, privelistea superba a dealurilor din jur traversate de raul Suceava. Imaginea este completata de curtea cu mese din lemn masiv, gratar, inconjurate de florile multicolore si copaci.

Tehnologii : HTML, CSS, Flash, Photoshop

Auto Sette - www.autosette.ro

Civilizatia moderna si "viteza" dezvoltarii actuale, incepand cu cautarea unui loc de munca si pana la calatorii sau excursii fac din permisul de conducere o necesitate, iar vremurile cand acesta reprezenta un "lux" au apus de mult.

Tehnologii : HTML, CSS, PHP, Flash, Photoshop

Jolie Energy - www.jolieenergy.ro

Tehnologia de energie demonstrata si generata de la Jolie Energy ofera consumatorilor din spatiul public si privat deopotriva posibilitatea de a constrola proviziile de energie , garantand o permanenta si eficace aprovizionare cu energie pentru viitorul apropiat si ingaduind costurilor viitoare din sectorul energetic sa fie cuatificate si fixate pentru cel putin o decada.

Tehnologii : HTML, CSS, JavaScript, PHP, Flash, Photoshop

Pensiunea Giardino - www.giardino.ro

Construită acum 8 ani şi renovată complet în 2005 pensiunea Giardino are un singur scop: să vă simţiţi bine. Pentru aceasta vă oferim un cadru intim, reconfortant specific ospitalităţii bucovinene

Tehnologii : HTML, CSS, JavaScript, Photoshop

The Best Deejay Team - www.showteam.ro

Echipa de Dj profesionisti, Dj Puff si Dj Cornel, ofera sonorizari evenimente in cluburi sau private party.Echipa este pregatita cu echipament profesional de sunet pentru a crea o atmosfera ideala de buna dispozitie, totul pentru ca nunta, botezul sau petrecerea dvs. sa fie un succes.

Tehnologii : HTML, CSS, JavaScript, Flash, Photoshop

Asociatia cultivatorilor de cartof "Sucidava" - www.sucidava.ro

Asociatia Sucidava se constituie ca organ consultativ al asociatilor persoane juridice si fizice si urmareste sa sprijine direct producatorii de cartof in vederea ridicarii nivelului calitativ al producerii cartofului pentru samanta, consum, furajer si industrial, sa reprezinte interesele producatorilor de cartof din judetul Suceava

Tehnologii : HTML, CSS, Photoshop

Sfanta Manastire Dragomirnawww.dragomirna.ro

Aflată în nordul Moldovei, la 15 km de Suceava, vestită ctitorie a marelui mitropolit şi cărturar Anastasie Crimca, se înalţă aici de peste veacuri ca o mărturie pentru zbuciumul trecutului moldovenesc, pentru iscusinţa şi dragostea de frumos a oamenilor de pe aceste meleaguri.

Tehnologii : HTML, CSS, JavaScript, Flash, Photoshop


Jilaveanu Transcom
www.jilaveanutranscom.ro

Infiintata în 1998, având un capital integral privat, compania noastra, ce are ca activitate de baza transportul intern si international de marfuri, se afla într-un proces continuu de dezvoltare si îmbunatatire a serviciilor oferite clientilor în conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima.

Tehnologii : HTML, CSS, JavaScript, Flash, Photoshop


Cafeneaua Barokwww.barok.ro

O autentica dispunere a luminilor si culorilor intr-un stil unic si inconfundabil, creeaza o seara de exceptie, in timp ce savurati o exceptionala selectie a celor mai alese cafele si rafinate ceaiuri. Gusta cafeaua de la noi si iti vei da seama de  ce cafeaua de la serviciu este gratis!

Tehnologii : HTML, CSS, JavaScript, Flash, Photoshop


Pensiunea Harieta
www.pensiuneaharieta.ro

In pitorescul tinut al Neamtului, la rascrucea drumurilor care vin de la Targu Neamt si Piatra Neamt va asteapta pentru odihna si agrement pensiunea Harieta. Pensiunea are o capacitate de 7 camere : 4 camere cu bai proprii (cazare + mic dejun) si 3 camere cu baie comuna.

Tehnologii : HTML, CSS, JavaScript, Flash, Photoshop


Bucovina Monastery Tourswww.mtour.ro

Tur operator care ofera de 10 ani pachete de tururi asistate de un ghidaj profesionist la manastirile din Bucovina.

Tehnologii : Flash